Veel gestelde vragen

1. Hoeveel teams kunnen er tegelijk deelnemen aan Escape Adventure?

Je kunt met 1 team van minimaal 3 en maximaal 9 personen tegelijkertijd deelnemen aan Escape Adventure (max. 6 in Machu Picchu en max. 9 personen in The Curse of Captain Kidd). Het maximum van 9 personen is ingesteld vanwege de veiligheid. Wil je met meer dan 9 personen deelnemen aan onze Escape Room, dan kun je het beste twee keer reserveren. Je boekt dan twee tijdstippen achter elkaar.

2. We willen een bedrijfsuitje voor meerdere personen organiseren, kunnen we allemaal deelnemen aan Escape Adventure?

Jazeker! Er kunnen 9 mensen tegelijk in de Escape Room. Afhankelijk van welke Escape Room je kiest (max. 6 in Machu Picchu en max. 9 personen in The Curse of Captain Kidd). Maar we hebben op ons terrein nog veel meer activiteiten. Voor meer info over de mogelijkheden kun je vinden  op de site van adventureandthrill.nl.

3. Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Escape Adventure vraagt je om 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Dit in verband met het wisselen van groepen. Mochten jullie onverhoopt niet op tijd kunnen zijn, laat het ons weten! Bel: 0495-494693

4. Hoe oud moet ik minimaal zijn om een Escape Room te bezoeken?

Vanaf 16 jaar kun je zelf de uitdaging aangaan om te ontsnappen uit de schatkamer van Mama Quilla. Als je jonger bent dan 16 mag dat alleen als je ouders erbij zijn.

5. Is de ruimte toegankelijk voor rolstoelgebruikers/mensen met een handicap?

Helaas is de kamer niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

6. Is Escape Adventure eng?

Nee, Escape Adventure is niet eng. Er zitten wel spannende momenten in de kamer waardoor het mogelijk is dat je schrikt. Mocht je er toch uit willen kan dat altijd.

7. Hoe kan ik betalen?

Je betaalt bij ons op locatie met pin of contant.

8. Kan ik bij jullie parkeren?

Jazeker, er is voldoende parkeergelegenheid. Voor het afrijden van het terrein heeft u wel een parkeermunt a € 4,00 per auto nodig.

9. Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Door de link in de bevestiging te gebruiken. Onze contactgegevens zie je hier

RESERVEER NU!