Escape Room nabij Eindhoven

Wie zijn we?

Escape Room Eindhoven is onderdeel van Adventure and Thrill in Best, een ervaren organisatie die al jarenlang weet hoe je mensen moet vermaken in hun vrije tijd. Wij houden ons al 20 jaar bezig met o.a. personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeestjes, examenfeesten, themadagen, thema-avonden enz. Dan is het toch niet meer dan logisch dat een populair thema als een Escape Room Eindhoven ook bij ons te vinden is, … maar dan uitgewerkt tot in detail!

Escape Adventure … in Hollywood sfeer!

Escape Room EindhovenWant de ene Escape Room is de andere niet. Een spannend spel verdient een spannende omgeving, waarbij je helemaal opgaat in het thema, dat maakt het allemaal extra indrukwekkend. Het spel bij Escape Adventure staat vooral bekend om zijn levensechte decors, je waant je helemaal in Mexico, als de stoere avonturier Jake MC Dowell. Je ziet het aan de foto’s hoeveel aandacht we hebben gegeven aan decors en de aankleding, en de recensies van onze spelers bevestigen dit alleen maar.

Wat is Escape Room Eindhoven?

Je wordt opgesloten in een schatkamer, waar je alleen maar uit kunt komen door mysterieuze puzzels en raadsels op te lossen, verbanden te leggen en samen te werken met je ‘medegevangenen’. Je leert elkaar hier, in Escape Room Eindhoven, pas ECHT goed kennen. Wie wordt de natuurlijke leider, wie blijkt ineens die geweldige analist te zijn en wie ziet die oh zo belangrijke details? Je krijgt een uur de tijd om het allemaal uit te vinden, … gaat het JÚLLIE Lukken?

Wie kan er mee doen aan het spannende Escape Room Eindhoven?

Escape Adventure speel je met minimaal 3, en maximaal 6 personen. Je bent minimaal 16 jaar om met lotgenoten uit de Schatkamer van Mama Quilla te komen, maar als je jonger bent is dat ook geen probleem, dan vraag je je ouders om mee te denken en mee te puzzelen. Ben je claustrofobisch aangelegd? Mocht je de tijd vinden om daar last van te krijgen, dan heb je bij Escape Room Eindhoven altijd de wetenschap dat je er per direct uit kunt, via een nooduitgang.
RESERVEER NU!