Escape Room Best

Wie zijn we?

Een mooie, levensechte schatkamer vol met codes, raadsels en puzzels. Je zult ze allemaal op moeten lossen … want anders kom je er niet uit! Dat is Escape Room Best, de nieuwe, spannende, maar vooral tastbare speel- en beleef-trend in Nederland, overgewaaid uit Japan.
Maar de bron ligt natuurlijk in de Computer-games, waar het als Virtual Reality al veel langer een groot succes is.

Virtual Reality is nu tastbaar!

Escape Room Best heeft deze Virtual Reality zeer sfeervol omgezet naar werkelijk avonturen beleven, spanning voelen en je ‘medegevangenen’ leren kennen. Een Escape Room is DÉ nieuwe trend om je vrije tijd op een (ont)spannende manier door te brengen. Escape adventure organiseert, naast het concept van Escape Room Best, nog vele andere activiteiten voor o.a.:
  • Bedrijfsfeesten
  • Vrijgezellenfeesten
  • Familie-uitjes
  • Verjaardagsfeesten
  • Productpresentaties
  • Incentives
  • Examenfeesten
  • Teambuilding enz.

Hoe werkt Escape Room Best?

Je laat je met een team, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 6 collega’s of vrienden opsluiten in een mysterieuze kamer, vol met aanwijzingen, raadsels en misleidingen. Wie kan het kaf van het koren scheiden?
Wie is het meest bestand tegen de druk? Wie blijkt de leider te zijn? De klok loopt door, de tijd verstrijkt en er moeten beslissingen genomen worden … want je hebt maar één uur om eruit te komen!

Is een Escape Room alleen voor hoger opgeleiden?

Welnee! In Escape Room Best leren de deelnemers onbekende eigenschappen kennen. Je hoeft niet slim te zijn, je hoeft niet doortastend te zijn, je hoeft ook geen goede puzzelaar te zijn, maar gewoon je eigen (latente) kwaliteiten gaan ontdekken, waarvan je soms niet wist dat je ze had!
Het concept van Escape Room Best bestaat uit samenwerken; Laat de kwaliteiten van je ‘lotgenoten’ elkaar aanvullen, ontdek wie waar goed in is, zet het samen om in oplossingen … en je bent er het snelste uit!

Het decor en de aankleding … Like Hollywood!

Een groot voordeel als je al jaren bezig bent met in- en outdoor evenementen voor kleine en grote groepen, je weet waar men belangrijk vindt. Vandaar dat Escape Room Best een van de mooiste (schat)kamers heeft, je zit meteen in het spel, met alle angsten, vreugden en teleurstellingen die erbij horen! Zijn jullie er klaar voor?
RESERVEER NU!